Un cava especial, un disseny especial

 

El Trasto és el gos del celler Carol Vallès. És un pastor alemany, té 12 anys i en fa 6 que el van adoptar. Ell dona la benvinguda i acompanya tothom qui visita la finca, a Subirats: és el primer en rebre’ls i l’últim que els acomiada. Ara, a més, és el nou cava de Cellers Carol Vallès.

 

El Trasto és un membre molt estimat a la família Carol Vallès, com explica en Guillem Carol: “Per nosaltres el Trasto simbolitza noblesa i sinceritat; amor incondicional i família; constància, fidelitat i lleialtat. Ara ho hem volgut transmetre dedicant-li un cava gairebé tan especial com ho és ell per nosaltres.”

 

Un cava especial com el Trasto també requeria un disseny diferent. Des de Giny Comunicació hem dissenyat l’ampolla del nou cava, en línia amb els valors que es volen transmetre. Hem fet una etiqueta diferent i especial, sortint de la zona de confort amb nous llenguatges i nous colors. A més, vam apostar pel format sleeve, una proposta molt diferent a la resta d’ampolles de Carol Vallès. És una proposta nova, més atractiva i moderna. Que crida l’atenció quan el veus.

 

Trasto-1

 

El Trasto és un gos juganer, que saluda a tothom. I volíem que el disseny anés per aquesta línia. És, per tant, un disseny fresc, jove i divertit. Que busca la familiaritat i juga amb el concepte de trasto, entremaliat, trapella. Ho podem apreciar en el color i la col·locació de les lletres. L’element central del disseny és la fotografia del trasto, en blanc i negre, combinada amb les lletres turquesa, algunes col·locades per davant i altres per darrere la fotografia.

 

Aquest cap de setmana vam presentar el nou cava amb un impressionant mapping, que també vam preparar nosaltres especialment per l’ocasió.

 

7U1A3650

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*