Cavatast 2017: txin, txin, nyam, nyam

 

L’octubre és un mes ple de fires i festivals a Giny. I és que tot just després de l’estiu arriben el Cavatast i el Barcelona Games World. El mateix cap de setmana tots dos.

 

Si l’organització abans i durant una fira és primordial, ho és més quan es tracta de dues en paral·lel. Ens hem dividit en equips, buscant les millor sinergies internes i, amb molta dedicació, ho hem aconseguit!

 

Ens agrada el món vínic i gastronòmic. A Giny en som experts. La Fira del Vi de Falset o el Vijazz en són exemples. Per això aquest any ja estàvem esperant amb candeletes el Cavatast.

 

La preparació del grafisme ens ha portat uns quants mesos previs de feina. Aquest any hem optat per un estil d’il·lustracions icòniques on no podia faltar el color daurat del cava gran reserva que tant caracteritza a Sant Sadurní. Hem jugat amb les copes, les ampolles, i els diferents exemples de gastronomia que es poden trobar a la mostra, així com algunes onomatopeies que s’hi poden escoltar com “nyam, nyam” o “txin, txin”.

 

1BanderolaCavatast17    2BanderolaCavatast17

 

L’estratègia de premsa i la inversió publicitària als diferents mitjans, locals i nacionals, les vam haver de deixar planificades ja abans de marxar de vacances. Hem tingut aparicions a més de 40 mitjans, entre webs especialitzats i mitjans generalistes d’abast local i nacional. A més, l’espot que vam fer va emetre’s a TV3, el 324 i el canal 33 durant els dies previs a la mostra, i la falca es va poder escoltar a Catalunya Ràdio i RAC1.

 

 

Durant la fira, de divendres 6 a diumenge 8 d’octubre, matí, tarda i nit, vam estar fent la cobertura fotogràfica i a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp), a més d’enregistrar imatges en vídeo per l’aftermovie en el que ara estem treballant.

 

Estem contents perquè aquest esforç s’ha traduït en uns resultats d’allò més sorprenents a les xarxes socials. Hem augmentat més de 5.500 seguidors respecte l’any passat, aconseguit més de 1.000 publicacions amb el hashtag #cavatast2017 per part dels visitants, i generat més de 12.500 interaccions amb les nostres publicacions.

 

CavaTast_2017_@bernatlamirall-216

Cavatast_2017_@xeniamartinez (102)

Llarga vida al cava, a Sant Sadurní i al Cavatast!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*