Creixent professionalment. L’experiència de la Claudia.

 
A Giny Comunicació valorem l’aprenentatge en l’entorn professional com un element clau i indispensable en el procés formatiu de qualsevol persona. Per això acollim estudiants perquè facin el seu període de pràctiques amb nosaltres, com és el cas de la Claudia que avui us presentem.
 

Claudia Guillén Santos. “Gaudeixo pensant copies i buscant noves (i curioses) paraules”.

Publicitat y Relacions Públiques, Universitat Pompeu Fabra.

 

Abans d’entrar a Giny ja coneixia l’empresa i m’agradava la imatge que projectava: jove, fresca i, no sé per quin motiu en concret, de confiança. Després d’acabar la meva primera experiència al món de la comunicació, volia seguir descobrint altres maneres de fer i treballar, i vaig pensar en Giny. Els vaig escriure i, per sort, he format part del Departament d’Estratègia Digital durant tres mesos.

 

Sóc sincera si dic que he après moltes coses i que no m’imaginava pas que el món digital comportés tanta feina i esforç darrere. Moltes persones no valoren les xarxes socials quan, en realitat, són un dels mitjans més potents que hi ha actualment i ja puc ben dir que a Giny ho saben. M’emporto (espero) una mica més de criteri, maneres de treballar on prevalen l’ordre i la creativitat, i valoro molt la coherència que he trobat a Giny. M’agrada que hi hagi constància de les coses, que tothom sàpiga què fa tothom i que s’hi pugui parlar lliurement.

 

Tot i que no sé si el meu futur es troba en aquest món, crec que sempre posaré en pràctica els coneixements adquirits a la carrera i a les pràctiques; comunicar és essencial en tots els aspectes de la nostra vida!

 
Ens agrada donar oportunitats per ajudar a créixer professionalment les persones, i tenir la Claudia entre nosaltres ens ha permès mimar molts projectes que ella ens ha ajudat a gestionar amb la millor de les actituds i molta dedicació. Claudia, gaudeix del teu futur!
 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*