Creixent professionalment. L’experiència d’en Guillem.

 
A Giny Comunicació valorem l’aprenentatge en l’entorn professional com un element clau i indispensable en el procés formatiu de qualsevol persona. Per això acollim estudiants perquè facin el seu període de pràctiques amb nosaltres, com és el cas del Guillem que avui us presentem.
 

Guillem Valls. “El segle XXI és, sens dubte, el segle de les persones i la comunicació”.

Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració. Universitat Pompeu Fabra.

 

Després d’unes pràctiques com a community manager d’una revista cultural, n’estava buscant unes altres per seguir creixent professionalment en el terreny de la comunicació, l’itinerari que més m’agrada de la meva carrera.

 

Vaig arribar a Giny gràcies a una oferta de la borsa de treball de la UPF, on s’informava d’unes pràctiques per fer tasques de periodista. Mirant el seu web em va semblar una agència molt interessant i creativa.

 

He après moltes coses noves a Giny. Des de com funcionen alguns mitjans, el tracte amb els clients, a utilitzar programes nous, crear bases de dades, a elaborar notes de premsa i clippings… Però sobretot he après una sèrie de valors i metodologies de treball que de ben segur em serviran pel dia a dia quan em trobi davant la feina.

 

El que més valoro de Giny és la confiança que et donen des del primer moment i la immillorable comunicació interna, que és el gran punt fort de l’empresa. Aquests dos factors, sumat al seu gran equip humà de talent jove, fan que ràpidament et sentis còmode, com a part de l’equip, i que es respiri un ambient de treball molt bo.   

 

Considero la meva estada a Giny com una experiència molt enriquidora, tant a nivell personal com a nivell professional. Estic enormement agraït a tots i cadascun dels companys per tot el que m’han ensenyat durant aquests quatre mesos i per fer la meva estada tant agradable i profitosa. De Giny me n’emporto grans companys i moltes ganes de seguir creixent professionalment en aquest sector!

 
Ens agrada donar oportunitats per ajudar a créixer professionalment les persones, i tenir el Guillem entre nosaltres ens ha fet veure un clar exemple d’esforç. Ell ha estat el nostre atleta, politòleg i comunicador. Acostumat al treball dur i la dedicació, al velocista li ha tocat demostrar el seu fons a Giny.
 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*