A Giny Comunicació valorem l’aprenentatge en l’entorn professional com un element clau i indispensable en el procés formatiu de qualsevol persona. Per això acollim estudiants perquè facin el seu període de pràctiques amb nosaltres, com és el cas de la Laia que avui us presentem.

 

Laia Sánchez Salomó​. Treballadora i constant en cadascun dels projectes audiovisuals i en la vida.

Grau superior Realització de projectes audiovisuals i de l’espectacle. Jesuïtes-Sant Ignasi de Sarrià.

 

Vaig entrar a Giny Comunciació a través de la meva escola, Jesuïtes Sarrià. No n’havia sentit mai a parlar d’aquesta agència de comunicació, anava sola i amb molt poca experiència en aquest sector.

 

Vaig entrar per la porta de Giny el novembre de l’any 2016 i he de dir que, des del primer dia, m’hi vaig sentir molt a gust. L’ambient de treball és fantàstic i els meus caps i companys m’han ajudat des del primer moment. Des de la Clara, que m’ha ensenyat a organitzar-me els projectes en què anava participant, fins al Raimon, de qui he après a fixar-me en els detalls de manera més meticulosa.

 

A part de l’edició, també he anat a rodatges a l’exterior on he après a muntar i desmuntar focus! Hem fet espots com el de la Fira del Gall de Vilafranca i tants d’altres.

 

Ara que la meva estada a Giny està a punt d’acabar només tinc paraules d’agraïment per a tots els que formen part de l’equip humà d’aquesta agència tant jove, emprenedora i amb (en)giny.”

 

A Giny ens agrada donar oportunitats per ajudar a créixer professionalment les persones, i tenir la Laia entre nosaltres ha estat una experiència plena de somriures, bones estones i que sempre recordarem. Hem tingut la sort de conèixer d’ella que és una noia amb força, empenta i ganes de créixer. Ens ha encantat treballar amb tu, Laia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*