A Giny Comunicació valorem l’aprenentatge en l’entorn professional com un element clau i indispensable en el procés formatiu de qualsevol persona. Per això acollim estudiants perquè facin el seu període de pràctiques amb nosaltres, com és el cas de l’Helena que avui us presentem.

 

Helena Arregui Valdivieso. “Constant, positiva i amb ganes de seguir aprenent”.

Comunicació Audiovisual, Universitat Pompeu Fabra.

 

Mai no havia sentit a parlar de Giny, i va ser a través de la borsa de pràctiques de la universitat que vaig anar a topar amb aquesta empresa. Fent una ullada als projectes del seu web em va atraure la seva essència jove i, alhora, professional. Així que vaig decidir aplicar-hi.

 

Puc confirmar que les meves impressions eren encertades, doncs he pogut compartir oficina amb un gran equip humà. Aquest tarannà positiu que es respira a Giny és essencial per un bon ambient de treball i crec que ha estat el més enriquidor per a mi. Començar qualsevol experiència professional sempre és difícil i, per això, agraeixo el suport i la confiança que se m’ha donat.

 

M’agrada pensar en la meva estada a Giny com un procés de creixement, de millora i sobretot d’aprenentatge constant. M’enduc una millor gestió del temps i més agilitat en l’execució dels projectes. Des del primer dia fins a l’últim es subratlla la importància de saber escoltar i valorar les opinions de tot l’equip, tothom és important i per això una bona comunicació interna entre departaments és clau.

 

Penso que aquesta experiència no s’acaba aquí, i que podré aplicar aquests nous coneixements, valors i rutines de treball a les properes experiències professionals, en les quals tindré molt present el meu pas per Giny.

 

Ens agrada donar oportunitats per ajudar a créixer professionalment les persones, i tenir l’Helena entre nosaltres ens ha aportat alegria, subtilesa i perfeccionisme, tres caracterítiques que la defineixen. Qualsevol d’elles és bàsica per a obtenir bons resultats i així ho ha demostrat els mesos que hem comptat amb ella a l’equip de Giny. Estem segurs que tot el que hem viscut plegats podràs aplicar-ho al teu futur professional, Helena!
 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*