Creixent professionalment. L’experiència de la Marta.

 

A continuació us presentem la Marta, la dissenyadora en pràctiques que ens ha acompanyat els darrers mesos. La Marta és una apassionada del disseny i la il·lustració. El que més va agradar-nos d’ella quan vam entrevistar-la van ser les ganes i la predisposició que ha mostrat en tot moment.

 

Marta Rubí Sans. “Dissenyar, per mi, suposa cada dia trobar-te amb un repte nou”.

Disseny Gràfic, Eina – Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.

 

Des del primer cop que vaig descobirir Giny, em va interessar el que veia. L’estil dinàmic, de projectes i clients de tot tipus, la manera de projectar-se cap al públic. Era el que jo buscava per realitzar les meves pràctiques.

 

Ha estat la meva primera experiència laboral al món del disseny, i ha estat molt positiva. He treballat no només amb un equip de disseny, sinó de periodisme, estratègia digital i producció audiovisual, cosa que ha enriquit encara més l’experiència i els coneixements.

 

Aquí he vist com funcionen les coses veritablement, he après a tractar amb clients, briefings i timings reals en més d’un projecte a la vegada. Sortint del confort de la carrera és on et trobes el repte real. Però tot això acompanyat d’un ambient agradable i divertit, i amb els companys sempre disposats a donar un cop de mà.

 

Gaudeixo dissenyant des del primer dia de carrera i Giny ha potenciat aquest sentiment. Espero en un futur aplicar a la meva feina tots els coneixements adquirits aquí i que m’ajudin a seguir evolucionant.

 

Una vegada més, l’experiència de tenir entre nosaltres una estudiant en pràctiques ens ha demostrat ser molt enriquidora per les dues parts. Per la Marta ha estat la primera experiència laboral dins el sector del disseny i s’ha trobat amb moltes “primeres vegades” que l’han ajudat a créixer i a guanyar taules. Per nosaltres, tenir-la aquests mesos a Giny ens ha servit per reviure aquella emoció i il·lusió dels inicis que mai s’ha de perdre.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*