A Giny Comunicació valorem l’aprenentatge en l’entorn professional com un element clau i indispensable en el procés formatiu de qualsevol persona. Per això acollim estudiants perquè facin el seu període de pràctiques amb nosaltres, com és el cas del Pau que avui us presentem.

 

Pau Llucià Gris​. Sóc exigent, ràpid i efectiu.

Grau en Disseny Gràfic. BAU.

 

Vaig arribar a Giny el novembre de 2016. Em vaig decidir per aquesta agència perquè em semblava un espai amb integrants molt joves i, per tant, molt propers. Tan bon punt vaig arribar, em vaig encarregar del projecte de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Amb aquest projecte vaig poder posar en pràctica molts dels coneixements que havia après al grau, amb un resultat molt digne.

 

M’emporto una molt bona experiència i molts coneixements. No puc oblidar el bon tracte que han tingut amb mi.

 

Ara que acabo les pràctiques, penso que el meu pas per Giny ha sigut molt enriquidor i profitós, ja que he après un munt de coses vitals pel meu futur en aquest món del disseny gràfic.”

 

A Giny ens agrada donar oportunitats per ajudar a créixer professionalment les persones, i tenir el Pau entre nosaltres ha estat una experiència plena de sorpreses. Hem descobert una ment creativa que ens ha demostrat que el camí més recte no sempre és el més correcte.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*