A Giny Comunicació valorem l’aprenentatge en l’entorn professional com un element clau i indispensable en el procés formatiu de qualsevol persona. Per això acollim estudiants perquè facin el seu període de pràctiques amb nosaltres, com és el cas del Roger que avui us presentem.

 

Roger Garriga Lascorz. Disseny Gràfic, Bau Universitat de Disseny.

“Sóc positiu i m’agrada compartir opinions, crec que el treball en equip és clau per una feina ben feta”.

 

Em vaig interessar per Giny per la seva diversitat de clients i projectes. Vinc d’un grau de Disseny Gràfic i, estant acostumat a projectes més petits, ha estat emocionant per mi treballar en projectes més grans i dinàmics, que implicaven a més persones que jo i el client. Al departament de disseny, en concret, es porten molts projectes a la vegada, però tots estem al corrent del que fa la resta per poder donar-nos feedback i suggeriments.

 

Durant aquests tres mesos, he après que la comunicació és un aspecte crucial en la feina, tant per tractar amb els clients com per treballar amb els companys, ja que tots m’han ajudat i m’han ensenyat que res que valgui la pena s’aconsegueix sense esforç i dedicació. Tot el que he viscut a Giny m’ho emporto i estic segur que em servirà en qualsevol cosa que faci en un futur.

 

Ens agrada donar oportunitats per ajudar a créixer professionalment a les persones, i tenir en Roger entre nosaltres ens ha aportat candidesa i un nou món d’imaginació. Han estat uns mesos en què ens ha acompanyat plenament disposat a compartir les seves idees i ganes d’innovar, sempre amb un somriure. Ha estat un plaer tenir-te entre nosaltres, Roger!
 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*