La fira de videojocs Madrid Games Week confia en Giny

 

Amb una trajectòria a les espatlles de 3 anys en el disseny i la gestió de comunicació digital en videojocs i últimes tecnologies, AEVI i IFEMA han confiat en la nostra experiència pel retorn a la capital espanyola de la Madrid Games Week.

 

Es tracta de la fira de videojocs de referència a Espanya i compta amb el suport de les principals marques. Després d’una aturada de 2 anys, l’edició del 2018 de Madrid Games Week ha tornat amb molta força. L’esdeveniment va congregar 138 empreses en un espai de més 43.000m2. En total, més de 135.000 persones van assistir a la fira entre el 18 i el 21 d’octubre.

 

 

Des de Giny, hem dissenyat i gestionat tota l’estratègia de comunicació digital, un repte important per una esdeveniment que feia dos anys que no se celebrava. Hem estat els encarregats d’administrar les xarxes socials oficials de la marca abans, durant i després de la fira. També hem dissenyat una campanya de paid media destinada principalment a la venda d’entrades. El retorn econòmic de la campanya multiplica per 6 la inversió inicial.

MGW_v2_FB

Les nostres publicacions, enfocades a un target molt concret, s’han caracteritzat per un llenguatge distès, plenes de referències al món gamer, atents en tot moment a totes les novetats del sector.

 

En tan sols 6 mesos hem aconseguit augmentar el nombre de seguidors un 67% assolint un total de 35.100 usuaris. Les nostres publicacions han generat 5 milions d’impressions. Més de 60.000 publicacions d’altres usuaris al voltant de la Madrid Games Week han circulat per les xarxes.

MGW_15_DIAS_FB

El retorn d’una fira que no se celebrava des de 2015 necessitava un servei d’atenció a l’usuari 24/7 que pogués resoldre tots els dubtes i preguntes que arribaven a través de les diferents plataformes. També vam implementar un sistema de monitoratge de xarxes socials i mitjans digitals. D’aquesta manera, hem pogut saber en tot moment quina era l’opinió que circulava a la xarxa i resoldre qualsevol dubte.

 

En l’àmbit audiovisual, hem dissenyat l’spot oficial, 3 animacions i 9 píndoles amb entrevistes als responsables de les principals marques organitzadores de la Madrid Games Week.

 

 

Durant la fira, un equip de Giny va estar recorrent els 3 pavellons d’IFEMA enregistrant els stands i les principals actuacions. Amb aquest material, cada vespre publicàvem un vídeo resum amb els esdeveniments més importants de la jornada. Amb la suma de tot el material audiovisual, hem aconseguit gairebé 500.000 reproduccions en les diferents plataformes.

 

 

L’edició va acabar sent tot un èxit amb més de 135.000 visitants, 240 reunions de negoci i 65 ponències. També es van celebrar les finals presencials de les principals competicions d’eSports. Sense cap mena de dubte suposa unes bases sòlides perquè la Madrid Games Week segueixi creixent i es consolidi com un esdeveniment de referència per la indústria dels videojocs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*