Una nova fira amb encant: el Remeiart

 

Fa poc parlàvem de nous clients, noves perspectives i nous reptes, doncs el Remeiart ha estat precisament una d’aquestes novetats enguany. I ens ha encantat!

 

La fira dedicada a les herbes remeieres i els productes artesans i naturals de Santa Margarida i els Monjos ha confiat en nosaltres part de la seva publicitat i la gestió de Facebook, Twitter i Instagram. A la premsa, la repercussió que hem tingut ha estat tant local com nacional. A les xarxes, hem triplicat els seguidors, impactat fins a 181.600 usuaris i aconseguit més de 8.900 interaccions.

 

En aquesta edició, el Remeiart ha volgut apostar per un canvi en la seva identitat gràfica, més actual i orgànica. En la seva identitat digital, també ho ha fet estrenant un nou web i despuntant a les xarxes amb un augment notable de publicacions, creativitats específiques i inversió paid media.

remeiart

Aquesta vegada, les dates amb actes importants han estat dividides en dos caps de setmana. Primer, a la Nit de Vermuts, vam gaudir de música, espectacles en directe, tallers, maridatges i degustacions. Els jardins del Molí del Foix es van omplir d’elaboradors de vermuts, ratafia i licors d’herbes, així com de petites botigues locals de menjar artesà. Més endavant, l’Herbes Campus va assolir un rècord de participació. Després, a la fira Remeiart, tot i la onada de calor que vam patir, les paradetes d’herbes remeieres, els tallers i la resta d’activitats també van funcionar molt bé.

 

L’acollida del públic i el retorn en general, així com la nostra valoració, han estat molt positius. L’any que ve esperem tornar-hi. Fins l’any que ve, Remeiart!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*