Portem els vins de Domènech.Vidal a la cultura barcelonina

 

Ens apassiona el món del vi i ens encanta el teatre, la música, l’art i la literatura. Per això ens ha agradat molt acompanyar els vins del celler Domènech.Vidal a alguns dels principals esdeveniments culturals de Barcelona.

 

Per començar hem treballat de valent per maridar la mel protagonista de “Beehave”, una espectacular exposició de la Fundació Miró, amb els vins de Domènech.Vidal. “Beehave”, que com veieu juga amb les paraules per explicar la importància del comportament de les abelles i el perill que comportaria la seva extinció, proposa una mostra molt experiencial i atractiva.

 

 

El mes de febrer hem estat a la inauguració de l’exposició i hem acompanyat la presentació amb els vins Masia Lasala de Domènech.Vidal. La podeu veure fins al 20 de maig; no us la perdeu!

 

Però a banda de ser a “Beehave” també hem gaudit amb l’estrena de l’obra “El Llibertí”, al Teatre Poliorama de Barcelona. Aquest és un dels grans èxits de la cartellera, escrit per Eric-Emmanuel Schmitt, ara protagonitzat per Àngels Gonyalons i Abel Folch, i dirigit per Joan Lluís Bozzo. “El Llibertí” és una divertida comèdia sobre l’ètica i la moral al voltant de la figura de Diderot, un escriptor i filòsof francès que, a la segona part del segle XVIII, va dirigir la primera enciclopèdia universal.

 

 

Tot el fantàstic repartiment de l’obra, així com els actors i actrius, directors i gent del teatre que han omplert el Poliorama per l’estrena, han maridat ”El Llibertí” amb els vins Freyé parellada/muscat de Domènech.Vidal, i amb els caves Mistinguett, de Vallformosa.

Aquestes no són les úniques propostes culturals que fem des de Giny amb Domènech.Vidal. Durant les properes setmanes serem a les presentacions literàries de la llibreria Laie de Barcelona i acompanyarem els millors creadors, directors i actors i actrius de Catalunya a recollir els premis de la crítica, que s’entregaran a la sala Villaroel de Barcelona el proper 26 de març.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*