Fundació b_TEC

La Universitat Politècnica de Catalunya ha creat el nou Campus Diagonal-Besòs, un Campus que representa per a les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs un Projecte Innovador d’Enginyeria que aglutina i combina docència, recerca i transferència de tecnologia.


En aquest Campus s’hi desenvoluparà el projecte Barcelona Key, un projecte que la Fundació b_TEC necessitava explicar arreu del món. És aquí on entràvem nosaltres: Giny hem fet una aposta arriscada: hem triat com a llenguatge audiovisual el timelapse, una seqüència de fotografies preses cada un interval de temps determinat i que juntes creen un vídeo com aquest. Aquesta tècnica l’hem combinada amb infografia animada integrada en imatge real, donant com a resultat un vídeo dinàmic i intuïtiu.

 

A més a més, des de Giny hem fet un seguiment fotogràfic de les obres del Campus, comptant amb la fotografia aèria, per plasmar l’evolució del que serà un nucli de docència, recerca universitària d’excel·lència i de reconegut prestigi internacional.