La Memòria de la Plaça

web_1

La memòria de la Plaça és un projecte iniciat el 2012 per la Fundació SETBA i que vol recuperar la memòria històrica d’un espai únic i etern de la ciutat Comtal: la Plaça Reial. El projecte s’ha impulsat a través de la Fundació SETBA, una fundació amb finalitats culturals i amb seu a la Plaça Reial.
Des de la Fundació SETBA s’encarregava, per una banda, la creació del grafisme pel projecte i per una altra la conceptualització, disseny i programació del web del projecte. El web del projecte havia d’actuar com a arxiu repositori de tot el material que es generés al llarg de les diverses edicions. Inclouria vídeos, fotografies, articles i documents.
L’opció escollida fa referència als colors de la plaça: els grisos dels paviments, els colors terrosos de les façanes i el verd de les palmeres.
En l’àmbit web, és una proposta molt visual i que garanteix l’accés a la informació de manera ràpida gràcies a l’estructura dels continguts. A la portada hi ha una breu explicació del projecte i es destaca la darrera edició. Des de l’arxiu s’accedeix a les diverses edicions del projecte i a tot el material que se’n deriva. A banda, hi ha tota aquella informació de contacte de l’organitzador.