Ajudem a fer néixer el primer festival del pensament penedesenc: VilaPensa

 

Estem especialment contents pel naixement d’un nou festival. De pensament. El VilaPensa. Seguint l’estela del Barcelona Pensa, ha omplert Vilafranca de cultura la setmana del 18 al 22 d’abril, amb la intenció d’apropar la reflexió al gran públic.

 

El festival ha arrencat amb èxit a la capital de l’Alt Penedès i des de Giny hem ajudat a fer-ho possible. Més de 2.400 persones han participat del VilaPensa i han omplert els 23 actes proposats. Ponents de primer nivell acadèmic del món de la comunicació, l’escriptura, la sociologia, l’antropologia i la salut, han ofert un programa variat i reflexiu. Ha comptat, entre d’altres, amb la filòsofa Fina Birulés, l’escriptor Josep M. Esquirol o el periodista Antoni Puigverd. El tema d’aquesta primera edició ha estat l’escepticisme. Per això el lema que ha acompanyat el festival és “Res no és veritat”.

 

A Giny Comunicació hem portat la premsa i les xarxes socials del VilaPensa. Hem planificat les accions amb els mitjans de comunicació i n’hem gestionat els impactes. També ens hem ocupat de desenvolupar els perfils a Facebook, Twitter i Instagram del festival. Justament des d’Instagram hem promogut un interessant concurs fotogràfic, el #PhotoPensa, que ha aglutinat més de 200 imatges filosòfiques participants. Les millors han donat lloc a una mostra que s’ha exposat a l’emblemàtica capella de Sant Joan de Vilafranca.

 

WhatsApp-Image-2018-04-19-at-19.52

 

El VilaPensa ha comptat també amb altres propostes culturals. Un concert de flamenc, la representació teatral de “Lifespoiler” i diverses projeccions de cinema. Després de pair la primera edició del festival, ara és el moment de pensar en el segon VilaPensa. Enhorabona i endavant!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*