Gastronomic Forum Barcelona

El Gastronomic Forum Barcelona és un esdeveniment gastronòmic per a professionals del sector de la restauració, el foodservice i l’hostaleria organitzat per Alimentaria Exhibitions que se celebra anualment a Fira de Barcelona. Es tracta d’un saló dinàmic i experiencial que compta amb una extensa exposició comercial i un congrés gastronòmic on s’hi organitzen showcookings, tallers en directe, ponències i presentacions de la mà dels principals agents del sector.

Client
Alimentaria Exhibitions

Feina feta
Estratègia de marca
Màrqueting online i offline
Audiovisuals i materials gràfics

Objectius

  • Potenciar i consolidar estratègicament el saló com a esdeveniment líder al sector.
  • Ampliar la difusió de Gastronomic Forum Barcelona en mitjans de comunicació i xarxes socials.
  • Donar suport a les campanyes i accions diferencials a la marca en l’àmbit digital.
  • Augmentar la notorietat de l’organització i de la marca.
  • Gestionar la inversió paid media.
  • Convertir els seguidors en visitants.
caravaning-visitants

impressions

entrades venudes

clics

En la darrera edició d’aquesta cita que reuneix Fira Barcelona per als professionals del món gastronòmic, l’equip digital de Giny va coordinar tots els diferents actius a xarxes socials de l’esdeveniment, consolidant el saló com un referent a Barcelona, augmentant la comunitat de seguidors i fidelitzant-la i, per últim, convidant-lo a participar de l’experiència a través de la compra de les entrades que vam impulsar a través de promoció i paid media.

Altres departaments de la nostra agència es van involucrar en l’èxit d’aquesta comunicació digital. Disseny gràfic, a través de les creativitats per a xarxes i la visió estratègica d’un feed atractiu i alineat amb la marca del saló i per la seva banda, els companys d’audiovisual van elaborar diversos vídeos promocionals agafant com a protagonistes grans xefs que després van participar en showcookings del Gastronomic Forum (Carme Ruscalleda, Marc Ribas, Ada Parellada, etc).

caravaning-xarxes-socials
caravaning-xarxes-socials

Altres projectes

Contacta
amb nosaltres