The New Barcelona Post

Foment del Treball crea el The New Barcelona Post per donar llum i veu als emprenedors, empreses, institucions econòmiques, culturals i cíviques i, en general, als ciutadans que amb la seva activitat creen i promouen iniciatives per a una ciutat que atreu el talent i la inversió.

Client
Foment del Treball Nacional

Feina feta
Estratègia de continguts
Audiovisuals
Màrqueting online i offline

Objectius

  • Crear nous formats audiovisuals per a canals de difusió online
  • Donar a conèixer personalitats del món cultural i institucions o festivals de referència
  • Analitzar l’estat actual de la comunicació digital del mitjà
  • Traçar un pla de millores comunicatives per al mitjà
  • Crear acords de patrocini amb socis potencials

Música en imatges

Amb aquest conjunt d’audiovisuals, The New Barcelona Post ens acosta les figures de diverses personalitats nacionals i internacionals del món de la cultura i la música en el seu pas per Barcelona.

A més del vídeos realitzats a Juan de la Rubia (organista titular de la Sagrada Família) i del Festival Mixtur, hem pogut compartir la feina d’altres artistes a la ciutat.

Un d’ells mostra com la soprano sueca Irene Theorin va il·luminar el Gran Teatre del Liceu. Vam tenir l’ocasió d’acompanyar l’artista per Barcelona durant les hores prèvies a la darrera representació de Tristany i Isolda i conèixer de prop una figura mundial de l’òpera.

També vam poder parlar amb el pianista barceloní Ignasi Cambra, conegut internacionalment pel seu virtuosisme i per l’admiració que desperta. L’intèrpret preparava una col·laboració amb la reconeguda pianista Maria João Pires, que tindria lloc a l’Auditori de Barcelona.

Per últim, Pablo Heras-Casado i Javier Perianes, dos músics andalusos que s’han marcat el repte de demostrar que la tradició popular no està renyida amb l’alta cultura.

Altres projectes

Contacta
amb nosaltres