The Good Gamer

The Good Gamer és una iniciativa que neix per revindicar els valors positius dels videojocs i l’ús responsable dels videojocs entre les administracions, comunitats educatives i sanitàries, pares i mares.

La plataforma mostra diferents iniciatives de consum responsable en el videojoc, subministrant informació transparent i subratllant l’aportació del sector a la societat.

Client
AEVI

Feina Feta
Disseny gràfic
Estratègia de continguts
Audiovisuals
Estratègia de marca
Gestió de xarxes socials
Màrqueting online i offline

Objectius

  • Creació d’una estratègia digital
  • Creació de videopodcasts audiovisuals
  • Augmentar la comunitat digital i generar la màxima interacció amb els usuaris
  • Aconseguir notorietat de l’organització i de la marca
  • Donar suport a les campanyes i accions diferencials de la marca en l’àmbit digital

Infografies

 

Des de Giny Comunicació, hem dut a terme la creació de contingut gràfic on es resumeixen de forma visual alguns temes destacables en l’entorn dels videojocs. L’objectiu és explicar de la millor manera els beneficis i aplicacions dels videojocs en la nostra societat fugint dels estigmes que aquests puguin presentar.

‘Gamers Ilustres’

 

La sèrie ‘Gamers Ilustres‘ té com a finalitat la difusió d’un missatge positiu sobre l’ús de videojocs a partir d’entrevistes amb professionals i celebritats de diferents àmbits del país. A partir de l’experiència personal de cada entrevistat es trenca la imatge predefinida i estigmatitzada dels videojocs i els seus jugadors. 

Entre algunes de les estrelles convidades, trobem noms com Juanma Latorre, Carolina Marín, Jordi Cruz o Joana Pastrana.

Vídeo Podcast

 

Creació d’un contingut de gran qualitat a partir d’entrevistes de forma online a gamers i professionals de diferents sectors relacionats amb el món dels videojocs que poden aportar informació de valor gràcies a la seva experiència

Altres projectes

Contacta
amb nosaltres